Vaření paelly - Ramón Macía Rodriguez a Jaroslav Kolbasovský
od 16,00 hodin
jamón serrano s rajčatovou salsou, sýr manchego s olivovou tapenádou, čočková polévka s chorizem, gazpacho, jehněčí dušené na víně a cizrno-květákový nákyp, paella s mořskými plody a kuřecím masem, churros s čokoládovou omáčkou, sangria - Jaroslav Kolbasovský, šéfkuchař Boulevard Restaurant,
olivy, olivové oleje, picos, turrón, truffas, mandle, dary moře, paštiky, paprika, koření, ochutnávka španělských vín, pivo Estrella Galicia od BMC Brno, s.r.o.,
míchané nápoje z ginů nových EVER a GILSON, koření do ginů La Barraca,
vonné doutníky a cigarillos do firmy Mostex,
představení kávy Toro Café a Festivalu IBÉRICA 2016,
knihy a turistické průvodce Nakladatelství JOTA a Knihkupectví Dobrovský
region Baskicko – info stánek
Taneční soubor La Quadrilla Brno flamenco
od 18,30
kytarový showman Pietro Falcone, tentokráte ve španělských rytmech
repro hudba, živé vstupy Hit radio Magic,
fotografování u motocyklů členů Harley Davidson Club Brno ,
Fiesta Espaňola…..a Bassta se koná za podpory Velvyslanectví Španělska a osobní účasti paní Ana Lucía Vich Gadella, Ekonomický a obchodní rada Velvyslanectví Španělska v Praze
Vstup na Fiestu VOLNÝ